Dunia Email ku

Just another WordPress.com weblog

lawak anak n bapak

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree,tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus,akhirnya bapak dia dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk
anaknya 2,terpaksala dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah,bapaknya diam aje (marah la 2), si anak dah rasa x best,so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia,dia kat Amerika gain something la dgn pekembangan teknologi…..so dia ckp dgn bapak dia.                                                            

Anak : Bapak, tau x, kat Amerika sekarang, teknologi dah maju giler, skarang nak buat sosej x payah nak sembelih2 lembu, buang2 kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej….            

Bapak : 2 teknologi dah lapuk, kat Malaysia lg advance, Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej, dah kluar lembu sekor.. menyusahkan plak 2…                                                  
                                   
muuuahahhahaa…!!!!                    

September 30, 2009 - Posted by | Jenaka

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: