Dunia Email ku

Just another WordPress.com weblog

hati hati pad expirate

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA so di translate cerita nie dalam bahasa melayu….

HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..

check dulu expired date… Kualiti…dan paling PENTING kebersihanya. ..
takot2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu…

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan …. Be lia u seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA…

disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya.. Almaklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi…

so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu….. lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu…

Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa ape penyakit anaknya.. dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah MENGANDUNG.. …

maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..

Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit…MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINN. ….

doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut…. kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu,… pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu…

Moral of the story…….
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..
*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2 BINATANG SILAP2  KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI…
*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI

December 11, 2009 - Posted by | info sihat

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: